Wijzigingen in programmering Heemskerk FM

Op 15 september start het nieuwe radio seizoen van Heemskerk FM met een nieuw programma en een aantal wijzigingen.

Traditiegetrouw start het nieuwe seizoen met de week van. Dit jaar de week van de jaren 90. Start 17 september en de pre-party op zaterdag 15 september.

Nieuw in de programmering is het programma Housekerk, gepresenteerd door Tim Ockers met de beste house en dance muziek van de jaren 90 tot nu. Elke donderdag avond van 20:00 tot 22:00, behalve op de donderdag van Café Acoustique.

Huize Pim verhuist van de woensdagavond naar de zondagavond tussen 18.00 en 20.00. Mark from Holland verhuist naar een nieuwe tijd tussen 20.00 en 22.00 op zondag avond.

Heemskerken verhuist van de zondag naar de maandag avond.

Nieuw op zaterdag is de herhaling van de PRO Soos van 18:00 tot 20:00.

Extra sportuitzending 17 september 19.00 uur

Op maandagavond is er een extra eenmalige sportuitzending over het wel en wee van de sport in het algemeen in de IJmond. Het is een samenwerking tussen Heemskerk FM en NH Nieuws. De eerste kerkdienst op maandagavond is dus op 22 september om 20.00

Klik voor de gehele programmering op een dag in de rechter kolom.