PRO Soos sluit 3e seizoen af met een Vinyl Marathon

De laatste uitzending van het derde seizoen PRO Soos zal plaatsvinden in Café Lokaal met de traditionele Vinyl Marathon. Iedereen mag zijn plaatjes komen uitzoeken of zelf meenemen. Zet vrijdag 23 juni alvast in je agenda!

Het radio programma PRO Soos op de vrijdag avond op Heemskerk FM organiseert vanuit Café Lokaal op vrijdag 23 juni haar laatste uitzending van het seizoen en sluit af met een vinyl marathon.

Er worden alleen maar plaatjes gedraaid vanaf de draaitafels aanwezig in Café Lokaal. Iedereen mag zijn eigen platen meenemen of er 1 uitzoeken uit de aanwezige dozen met Vinyl. LP's of singeltjes alles wordt gedraaid op verzoek!

Naast een aantal van de PRO Soos DJ's zal ook oud Progress DJ Peter van Diepen van de partij zijn.

De marathon start om 20:00 vanuit Cafe Lokaal en is live te horen op de Heemskerk FM.

Café Lokaal, Anthonie Verherentstraat 5, 1961 GD Heemskerk