Maandag 4 maart Nieuw programma "Kerken in dialoog"

Op maandag 4 maart start Heemskerk FM met een nieuw maandelijks praatprogramma waar ''De Kerk'' aangeeft hoe ze denken over verschillen zaken die in onze buurt, maar ook landelijk en wereldwijd spelen. Diverse geloofsrichtingen zullen hun licht over deze zaken laten schijnen.

In deze eerste aflevering beginnen wij bij het begin, want klinkt misschien allemaal bekent maar: Wat is nu (functie van) ''De Kerk'' precies. Het antwoord volgt op maandag om 19.00 en dat doen we op een ongedwongen luchtige manier zonder dat wij de kern uit het oog verliezen.

Reageren op de uitzending kan via info@heemskerk.fm. Wij sturen ze door naar de presentatoren. Kerken in dialoog, elke eerste maandag van de maand om 19.00 op Heemskerk FM met daarna een kerkdienst van de zondag ervoor.