Heemskerk FM zoekt radio talent!

Heemskerk FM wil graag uitbreiden en daarom zijn wij op zoek naar nieuw radiotalent.

Heemskerk FM is op zoek naar nieuw radiotalent (20-55 jr). Je krijgt bij ons een fatsoenlijke opleiding in presentatie en techniek maar wij gooien je niet gelijk in het diepen. Je kunt bij ons een compleet zelfstandig radioprogramma maken of kiezen voor het verslaan van belangrijke zaken die in ons dorp spelen.

Wij vragen iemand die een frisse kijk op de wereld heeft, betrokken is bij ons dorp en houdt van muziek. Een vlotte babbel is een pre!

Wij bieden begeleiding tot het moment waarop je geheel zelfstandig je programma kunt maken. Een potentieel groot luisterpubliek en een redelijke vrijheid binnen de door ons aangegeven kaders. Op deze manier hebben we al een flink aantal (nu) bekende namen kunnen ´´afleveren´´. Klik hier om je aan te melden!