Heemskerk FM zoekt radio talent!

Heemskerk FM wil graag uitbreiden en daarom zijn wij op zoek naar nieuw radio talent op vrijwillige basis.

Heemskerk FM is op zoek naar nieuw radiotalent, bij voorkeur tussen de 18 en 50 jaar. Wij zijn op zoek naar verslaggevers, redactiemedewerkers, programmamakers en technici. Je krijgt bij ons een fatsoenlijke opleiding, wij gooien je niet gelijk in het diepen. Je kunt bijvoorbeeld een compleet zelfstandig radioprogramma maken of kiezen voor het verslaan van belangrijke zaken die in ons dorp spelen.

Wij vragen iemand die een frisse kijk op de wereld heeft, betrokken is bij ons dorp en houdt van muziek. Een vlotte babbel is een pre! Ook zijn wij op zoek naar technici en redactiemedewerkers. Ervaring is niet noodzakelijk.

Wij bieden begeleiding tot het moment waarop je geheel zelfstandig kan functioneren. Een potentieel groot luisterpubliek en een redelijke vrijheid binnen de door ons aangegeven kaders. Op deze manier hebben we al een flink aantal (nu) bekende namen kunnen "afleveren" Klik hier om je aan te melden!