Heemskerk FM On Tour Data

(advertorial)

Onze mobiele studio staat ook deze zomer op verschillende evenementen waar vandaan wij onze luisteraars met interviews live op de hoogte houden van alle activiteiten én muziek draaien.

Een aantal dagen stond ‘On Tour’ in het centrum van Heemskerk, 8 juli stond onze locatie studio op Camping Geversduin.

Vanzelfsprekend staat deze zomer het Zomerfestival Marquette op 23 juli op onze agenda. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een volwassen festival met uiteenlopende acts variërend van straattheater tot muziek. Net zoals vorig beloofd het weer een spetterende en drukbezochte dag te worden op landgoed Marquette.

Zaterdag 12 augustus is Heemskerk FM aanwezig bij de 29e editie van het Open Assumburg Dubbel Toernooi bij de Heemskerkse Tennisvereniging Assumburg.

Ons ‘On Tour’ zomerseizoen sluiten wij af op 16 september tijdens de Open Dag van de Brandweer en de Reddingsbrigade. Op deze dag worden er tal van interessante demonstraties gegeven en leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd.

Volg het laatste ‘On Tour’ nieuws op onze Facebookpagina.

MAIN Energie

Heemskerk FM On Tour 2017 wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door MAIN Energie. Dé energieleverancier voor de zakelijke markt. Door onze persoonlijke benadering geven wij energie een gezicht. Bij ons heeft u een eigen accountmanager die u persoonlijk kunt bellen voor al uw vragen. Hij kent u en uw zaak persoonlijk, is gemakkelijk bereikbaar en gaat verder dan alleen energie leveren. Kortom, onze accountmanager doet persoonlijk en transparant samen zaken met u.

In de regio IJmond is William van der Leeden onze accountmanager. Hij staat u graag persoonlijk te woord voor vragen omtrent energie. Hij is bereikbaar op: M: 06-2733 5401 of E: w.vanderleeden@mainenergie.nl