Vrijdagavond in de PRO Soos terug naar de jaren 70 en 80!

Elke vrijdagavond op Heemskerk FM de PRO Soos afgeleid van de beroemde Progress Societeit. Heemskerk FM gaat terug naar de jaren 70, 80 en een beetje 90.

In afwisselende samenstelling verzorgen de volgende mensen elke vrijdagavond de PRO Soos op Heemskerk FM :

* Jos van Heerden; oud disckjockey van radio10 gold en thans werkzaam bij radio M de provinciale omroep van Utrecht. Maar natuurlijk is Jos ook nog werkzaam bij zijn geesteskindje : Heemskerk FM. Elke 2e donderdagavond van de maand vanuit Cafe Lokaal ; Cafe Acoustique en eens in de vier weken dus ook de PRO Soos samen met :

* Jan Miggels ; als oud disjockey van Progress weet hij heel veel van de geschiedenis van Progress en komt geregeld met mooie verhalen over die tijd.

* Hans Janssen : De grote grijze quizmaster van Cafe Lokaal draaide vroeger plaatjes in het Haarlemse. Hij wilde zijn vroegere hobby weer oppakken en heeft twee keer per maand de regie in handen 1x keer samen met :

* Paul Bogers ; wilde altijd al journalist worden maar werd uiteindelijk iets met cijfertjes. Daarom haalt hij de schade in bij de lokale omroep. Bijna elke week aanwezig om de DJ's van info en techniek te voorzien en 2x per maand de presentatie samen dus met Hans Janssen maar ook met :

* Kees Pater : De koning van de zaterdagmorgen met zijn programma "Welkom in het weekend" vind hij het ook leuk om zijn jeugdjaren terug te halen met de muziek van de 80's en 90's. Zijn grote favoriet : Rick Astley.

* Michel Horn : de uitbater van Cafe Lokaal heeft het druk samen met de zusjes Laan werkt hij keihard in het naast ons gelegen cafe. Maar 1x in de maand laat hij samen met Hans horen hoeveel interesse en verstand hij van muziek heeft. Een soort Leo Blokhuis van Heemskerk FM.

Volg de PRO Soos ook via Facebook en blijf op de hoogte!