Update: tussenstand Glazen Keet actie

Vanmorgen de opbrengst van €321,- van de Vinyl Marathon erbij en €103,- van de Albert Heijn Emballage. De tussenstand is nu €3.930,18. Ja tussenstand want van de doneer knop wordt ook nog beetje bijgestort en Bistro 't Dorrup uit Heemskerk zou flessengeld +/_ €245,- doneren. Het leeft nog steeds en wie weet ... men kan nog steeds doneren!

StArt26 wil graag dat iedereen in Heemskerk geniet met kerst. Met De Glazen Keet op het Nielenplein zet StArt26 zich hiervoor in. Een mooi initiatief van StArt26 voor hen die door alle zorgen soms vergeten wat zorgeloosheid is.

Van 12 t/m 15 december staat ook de Heemskerk FM studio in De Glazen Keet van StArt26 op het Burgemeester Nielenplein in Heemskerk. Wij helpen graag mee om heel Heemskerk een fijne kerst te bezorgen.

Wij van StArt26 en HeemskerkFM willen graag aan diegene die tussen wal en schip zijn geraakt, geen dak boven het hoofd hebben of met een kleine uitkering, dag in dag uit de zorg, een klein beetje extra gunnen met de feestdagen. Albert Heijn bonnen verdeeld door diverse instanties onder toeziend oog van de gemeente Heemskerk zullen worden uitgedeeld.

Kijk voor alle activiteiten en actuele informatie op GlazenKeet.nl of doneer hier.

Het leukste is natuurlijk doneren bij de Glazen Keet, je mag dan een verzoeknummer aanvragen en bijvoorbeeld de groeten doen. Alle donaties zijn welkom!

Update:

Dinsdag 16:00 Feestelijke opening met Schaatsbaan Nielenplein, Warme Choco in de kas, Schmink bij de schaatsbaan tot woensdagmiddag 17.00

Radio uitzending vanuit de Glazen Keet van dinsdag 16:00 tot en met vrijdag 18:00. Optredens van o.a. No Pasa Nada, Frank Doesburg, Jurre van der Linden ft Jordy, Yes Miss / No Miss, Starfish, The Barnbees, Whiskeymo’s en Earia.l

Donderdag 14 december v.a. 20:30 Glazen Keet: Los voor Heemskerk Bestel hier je kaarten voor slechts €5,-

Vrijdag 15 december v.a. 20:00  PRO Soos Vinyl Marathon tbv Glazen Keet Ter afsluiting van de Glazen keet actie op het Nielenplein is de jaarlijkse Vinyl Marathon van de PRO Soos geheel gewijd aan deze actie. Eurootje voor een plaatje voor Heemskerk. Alles van Vinyl; LP of Single. Toegang is gratis!