Droom de zon in je ogen op het Zomerfestival Marquette – artiesten bekend!

Dromen is het thema van het Zomerfestival Marquette dat plaatsvindt op zondag 23 juli a.s. van 12.30 – 17.30 uur. Met de droom als basis voor al het moois dat het leven te bieden heeft, zal landgoed Marquette het decor zijn van het jaarlijkse festival met straattheater, cultuur en fantastische bands.

Zomerpodium Heemskerk en PWN zijn wederom de samenwerking aangegaan  om een aantrekkelijk festival neer te zetten voor bezoekers van alle leeftijden. Het festival is onverminderd gratis toegankelijk en de sfeer ongedwongen.

De muzikale line-up van het festival is inmiddels bekend en zal de bezoekers door de variatie en kwaliteit laten genieten!   Eelke Ankersmit,  trapt af met zijn unieke sound met heerlijke, eigenzinnige indie-rock. Eelke Ankersmit won in 2016 singer-songwriter competitie Mooie Noten en doet dit jaar mee aan de Popronde. Recent lanceerde Eelke zijn tweede single ‘Okay’, die daags erna door IndieXL al werd uitgeroepen tot IndieDisc.

The Brahms zal als tweede act het podium op het rondeel  betreden. The Brahms door 3voor12 beschreven als “Het ideale midden tussen het springerige van Vampire Weekend uit het APunk-

tijdperk, de toegankelijke pop van The 1975 en de galmende meezingbaarheid van Kensington”, zijn sinds de release van hun eerste EP ‘Meraki’ en daarmee hun eerste single ‘Golden’ (3FM Megahit) niet meer van de radio af te krijgen.

Van de afsluitende act Supermoon verscheen eind maart 2017 hun debuut EP ‘What about it’ waarvan de gelijknamige single gelijk werd opgepakt door NPO Radio 2.

Hun ‘Moonstruck Future Funk’ , een dikke groove, sterke harmonieën en een dosis accenten die je in rap tempo om de oren vliegen, zal de bezoekers van het Zomerfestival  in extase brengen.

Ook dit jaar zal Heemskerk FM weer live verslag doen van dit mooie evenement. Als onderdeel van 'Heemskerk FM On Tour' maken wij vanuit onze locatie studio de hele dag radio vanaf het festival terrein.