HOME en John-Lewis Cabot

Een dikke band en een jonge singer-songwriter

HOME en John-Lewis Cabot

HEEMSKERK  - Donderdag 21 februari 2019 in Cafe Acoustique vanuit Cafe Lokaal, weer twee leuke optredens. De band Home die staat garant voor mooie liedjes gespeeld door goede muzikanten en John-Lewis Cabot een talentvolle singer-songwriter.

Home  Is zo’n vijf jaar geleden ontstaan op een zolderkamertje. Drummer Fred had wat opname apparatuur aangeschaft en vroeg bevriende muzikanten om langs te komen om eens wat op te nemen. Nu is een rijtjeshuis niet de meest ideale plek om met volledige band op volle geluid sterkte op te nemen en dus werd besloten om het vooral akoestisch te houden. Bekende nummers van o.a. Stevie Wonder en Aretha Franklin werden tot kleine liedjes omgevormd en waar nodig voorzien van andere arrangementen. Al opnemend werd snel een afwisselend repertoire opgebouwd waarna de eerste optredens volgden. Door ddrukte van de bandleden met andere muziekprojecten is het een tijdje rustig geweest op het homefront, maar niet getreurd …… ze zijn er weer. Home bestaat uit : Sharon; Zang, Janneke; toetsen en zang, Maarten; fretloze fender bas, Fred; Cajon en ander ritmisch spul en  Erik; gitaar, banjo en mandoline en zang.

John-Lewis Cabot

John-Lewis Cabot is een gepassioneerde muzikant. Hij laat zich inspireren door Stu Larsen, Passenger en Bob Dylan. Zijn genre is folk met invloeden van funk en blues. John-Lewis speelde op podia, zoals Paradiso en Melkweg en was te horen bij 3fm. John schrijft zijn eigen nummers en trek ook veel op met Martijn Roggeveen bij de vele optredens in Amsterdam en omstreken. Vanavond in Cafe Lokaal bij Cafe Acoustique kun je zien hoe deze jonge talentvolle muzikant zijn liedjes ten gehore brengt.

‘Café Acoustique’: donderdag 21 februari 2019 in Café Lokaal in de A. Verherenstraat 5 te Heemskerk, aanvang 20.00 uur, optredens van v.a. 20.45 uur. Live op Heemskerk Fm : 107.4 via de ether in de IJmond, op 104.5 via de kabel, op radiokanaal 917 van ziggo via de TV of via internet( www.heemskerk.fm/luister). Aanmelden voor een optreden: paulbogers@ziggo.nl. De uitzending zal later in reportagevorm te zien zijn op RTV IJmond.