DJ's en producers gezocht voor Housekerk.fm

Vanaf 4 oktober een nieuw programma op Heemskerk FM. Het programma wordt wekelijks uitgezonden op donderdag avond (behalve op de 3e donderdag vanwege Café Acoustique). Presentatie en techniek in handen van Tim Ockers.

Op donderdagavond van 20:00 tot 22:00 wordt Heemskerk FM omgedoopt tot HousekerkFM. Hier hoor je de beste house en dance muziek van de jaren 90 tot nu! Blijf op de hoogte via de Facebook pagina. Elke 3e donderdag avond staat Café Acoustique op het programma.

Voor Housekerk zijn wij opzoek naar lokale DJ's en producers. Ben jij dat of ken je iemand?? Neem dan snel contact op via Facebook of mail naar housekerk@gmail.com. Wie weet krijgt jouw mix of single wel airtime in Heemskerk en omstreken via internet, kabel en de ether.

Neem dus snel contact op en wie weet ben jij op donderdagavond te horen op de radio!