Begin je zaterdag met Welkom in het Weekend

In Welkom in het weekend blikt Kees Pater terug op de afgelopen week en er wordt aandacht besteed aan diverse activiteiten in het weekend.

Naast nieuws ook (live) reportages en gasten in de studio. Verder het weerbericht met Robbert Rosdorff van Meteolink.nl, de lokale updates en de rubriek hoe zou het toch gaan met...? Dit kan een artiest zijn maar bijvoorbeeld ook een bekende of minder bekende Heemskerker.

Wil je aandacht besteden aan jouw vereniging, goed doel, of iets anders wat betrekking heeft op Heemskerk? Laat het weten via welkominhetweekend@gmail.com en wie weet kom jij live in de uitzending!

Luisteren naar Heemskerk FM? Klik hier! Volg Welkom in het Weekend ook via Facebook en blijf op de hoogte.