Laatste uitzending van dit kalenderjaar in Januari 2019 weer verder

Mixed-up en Martijn Jasper jong talent uit Heemskerk

Martijn Jasper en Mixed-UP

HEEMSKERK  - Donderdag 15 november de laatste uitzending van 2018 van Café Acoustique. Vanwege de glazen keet actie in Heemskerk gaan wij in Januari weer verder. Maar deze wordt wel heel speciaal vanwege de volgende artiesten:

Mixed-Up                                                                                                                                  Samen lekker zingen, zo begon het eind 2017 bij Raimond aan de keukentafel en al snel ontstaat de behoefte aan muzikale begeleiding.  Na het plaatsen van een advertentie reageert Bart uit Haarlem (februari van dit jaar). Bart blijkt dezelfde passie voor muziek te hebben als Danielle en Raimond. Met Bart op de akoestische gitaar als begeleiding wordt dan verder aan het repertoire gewerkt.  Alle drie brengen nummers in, denk daarbij aan nummers van artiesten als Phil Collins, Bruno Mars, John Legend, De Poema’s, Triggerfinger, Elvis Presley en Amy Winehouse.  We zingen en spelen wat we leuk vinden het repertoire wordt een mix van allerlei muziekstijlen en nummers. Zo ontstaat de naam Mixed Up. Na enkele huiskamer optredens voor familie en vrienden heeft Mixed Up de smaak te pakken gekregen en willen ze graag meer naar buiten treden. Dit kan zijn in een huiskamer, café, restaurant, jaarmarkt of ander soort podium. Deze avond dus op het podium van Café Lokaal.

Martijn Jasper                                                                                                                         Martijn Roggeveen zal je bedoelen, maar dit is de nieuwe naam van onze Heemskerkse Martijn sinds hij aan de weg aan het timmeren is in Nashville en London. Roggeveen bekte niet zo lekker in het Engels dus vandaar. In de in de afgelopen half jaar heeft hij geschreven en muziek gemaakt in de studio met Sacha Skarbec (Adele, James Blunt, Miley Cyrus), Pete Stewart (Macklemore)en David Turely (Millie Turner). Deze sessies vonden steeds plaats aan de andere kant van de Oceaan en de andere kant van de Noordzee. Allemaal schrijvers voor super bekende artiesten die dus ook met Martijn om de tafel zaten. Voordat zijn eerste EP uit gaat komen, hij verwacht zelf voor de kerst, heeft hij dus nog even tijd om in Café Lokaal te spelen. Iets wat in de toekomst niet meer zal gebeuren want iedereen voorspeld hem een grote carrière. Dus beste lezer kom kijken je zal wat beleven, onze eigen Ben Howard gewoon in Heemskerk.                                                                                                                                                                          ‘Café Acoustique’: donderdag 15 november 2018 in Café Lokaal in de A. Verherenstraat 5 te Heemskerk, aanvang 20.00 uur, optredens van v.a. 20.45 uur. Live op Heemskerk Fm : 107.4 via de ether in de IJmond, op 104.5 via de kabel, op radiokanaal 917 van ziggo via de TV of via internet( www.heemskerk.fm/luister). Aanmelden voor een optreden: paulbogers@ziggo.nl. De uitzending zal later in reportagevorm te zien zijn op RTV IJmond.