Titelinformatie is nu niet beschikbaar Heemskerk FM

Luister naar Heemskerk FM via:

-ether 107.4

-Ziggo digitaal 917, Ziggo analoog 104.5

-KPN, XS4ALL, Telfort (witte afstandsbediening) 1166

-Telfort (zwarte afstandsbediening), Edutel, Fiber.nl en Stipte 3188

-app van de ''Lokale Omroep'' voor iOS en Android of via internet (zie hieronder)

Internetradio

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij, neem contact op met Heemskerk FM. Vermeld in uw bericht duidelijk met welk apparaat, welke browser en op welk tijdstip u luistert.

De radio stream werkt niet. Wat nu?

Controleer welke software u gebruikt:

• Microsoft Windows: klik op de 'Windows'-link, de internetradio opent in uw standaard speler.
  • Mac & Linux: klik op de 'Mac'-link, de internetradio opent in iTunes.
  • Smartphone of tablet: klik op de TuneIn link en installeer de app. Ga terug naar de site, klik opnieuw op TuneIn en open de stream. Op sommige mobiele telefoon werkt de 'Windows'- of 'Mac'-link

Kan ik Heemskerk FM luisteren op mijn smartphone of tablet?

Ja. Werkt het niet met de ingebouwde speler op de website, dan kunt u via de mobiele app van TuneIn luisteren. U kunt ook de app van de ''Lokale Omroep'' voor iOS en Android downloaden.

Kan ik oude afleveringen terugluisteren?

Nee, op dit moment is dat niet mogelijk. Als u erg graag iets wilt terughoren, neem contact op met Heemskerk FM.